Tag

FOOD

Restoran Nelayan Titiwangsa Gombak – Buffet Ramadan

For promotion this year Ramadan Buffet 2017, Restoran Nelayan Titiwangsa Gombak serves a very special and variety food. Prices are very reasonable and worth for those who are looking for Kampung Cuisine. They provides over 15 menu included a choice of salad and traditional salads to complement the dish of the village. Restaurants Nelayan Titiwangsa Gombak include a special menu such as Daging Gulai Kawah Tanjung dan Daging Salai Masak Lemak. They use a stall concept and not to mention they do offer other dishes such as (Nyonya Curry Laksa and options Mee, Balinese and Beau Tiau), Soup Collection (Chicken leg sout, Vegetable soup) and Snack Collection (cakes, cakes, crackers, fruit salad fruit, porridge and fruit).
Harga Buffet Ramadhan @ Restoran Nelayan Titiwangsa, Gombak :
Dewasa : RM49.90
Kanak-kanak (5-11tahun, Warga Emas 61tahun keatas) : RM24.95
Kanak-kanak bawah 4 tahun percuma.
Alamat : Restoran Nelayan Gombak, Batu 8 Jalan Gombak Utara Kuala Lumpur.
Contact : 03 6185 8400 | 013 223 7228 | 013 296 728 | 019 293 1397

KFC Keju 3 Rasa

NEW TRIPLELICIOUS CHEESE WITH KFC KEJU 3 RASA 
KFC’s popular cheese series continues with a unique cheese breakthrough, Keju 3 Rasa! This new limited time offer is expected to excite fans even more with the introduction a of three-flavoured spicy and tangy cheese sauce to top KFC’s signature Hot & Spicy chicken.
The ‘triplelicious’ flavour of Keju 3 Rasa stems from a delightful combination of Cheddar cheese, paprika, parsley and lime creating a unique layering of flavours, all at once. Raising the bar for cheese enthusiasts, KFC Keju 3 Rasa promises a new cheese adventure that will arouse the senses and satisfy the palate, no matter the preference.
KFC Keju 3 Rasa is available in 2-piece and 5-piece combo meals. The 2-piece combo comes with two pieces of Hot & Spicy chicken, two Spicy Tangy Cheezy sauce, coleslaw, choice of Colonel Rice or whipped potato and the new SJORA Strawberry Kiwi drink, a premium refreshing beverage ideal for breaking fast. Meanwhile, the 5-piece combo offers five pieces of Hot & Spicy chicken and five Spicy Tangy Cheezy sauce with a special side of Loaded Potato Bowl and two SJORA Strawberry Kiwi drinks. Customers may also opt for the Original Recipe chicken to go with their combo.
“With Ramadan just around the corner, we hope that this new offering from KFC Malaysia will add to the excitement during buka puasa with your loved ones. We hope KFC can also play a role this Ramadan to bring more people together for a Finger Lickin’ Good time. The Keju 3 Rasa we created uniquely for that reason to satisfy varied taste preferences,” said Merrill Pereyra, CEO of QSR Brands (M) Holdings Bhd.
The KFC Keju 3 Rasa is available nationwide at all KFC restaurants from 18 May 2017 onwards. Get the triplelicious hit today, while stocks last! For more information, please visit: www.kfc.com.my

Restoran Rebung Buffet Ramadan 2016 oleh Chef Ismail Ahmad

Assalamualaikum, kali ni feeq nak kongsi lagi satu tempat best untuk berbuka pada bulan ramadhan ni. saya dijemput untuk Food Review di Restoran Rebung Dato Chef Ismail. Restoran ni bertempat di tingkat 5, cascade parking bukit aman, kuala lumpur. dekat sini parking pun senang, nak cari tempat ni senang jaa korang search waze haha.
Okay makanan dekat Restoran Rebung ni berkonsepkan makanan kampung. memang sedap-sedap lauk dia. kalau nak bawak keluarga makan sini memang sesuai. tempat ni selesa, rasa macam makan dekat kampung laa siap ada persembahan keroncong. makanan di sini disedia kan secara buffet dan ada jugak Food Station, so korang suka hati laa nak makan banyak mana pun. siapa yang suka makanan kampung memang feeq cadangkan korang makan dekat sini.
Masa feeq sampai tu, ada pulak fashion show dengan chef ismail tunjuk cara-cara nak buat nasi ulam. dapat laa rasa nasi ulam tuh. boleh tahan sedap laa, rasa dia macam nasi kerabu jugak. banyak ulam-ulam dalam tuh dia gaulkan sekali dengan nasi. siapa yang tak suka makan sayur tuh memang tak makan laa nasi ulam nih hahahah.
Di sini banyak pilihan makanan, macam-macam jenis lauk korang boleh pilih contohnya ikan patin tempoyak, terung sambal, ayam percik, gulai lemak telur itik, ulam-ulam, memang banyak laa kalau nak list kan penuh laa satu page nih hahahaha.
Nak cerita pasal makanan dia, lauk dekat sini semuanya segar-segar. dapat rasa laa dia punya ikan tu masih segar dan manis isi ikan tu. cara masak dia pun sedap secukup rasa laa. memang berselera makan dekat sini. satu lagi yang orang suka dekat sini dia punya pulut durian. memang ramai orang beratur laa nak ambik pulut durian tuh hahaha.
Okaylaa. rasanya ni je nak cerita pasal Restoran Rebung nih. tempat nih memang best, korang memang patut cuba. pasti nak datang lagi.
Pada setiap hari sepanjang bulan Ramadhan, Restoran Rebung menyediakan lagu-lagu irama Ghazal secara live oleh sebuah Kumpulan Ghazal yang diundang khas pada tiap-tiap tahun.


Harga Buffet Ramadhan @ Restoran Rebung Chef Ismail Ahmad
Dewasa : RM79.50 nett
Kanak-kanak : RM53.00 nett (5-11 tahun)
Untuk maklumat lanjut mengenai Restoran Rebung, hubungi 

Restoran Rebung Chef Ismail Ahmad
Alamat : 5-2, Aras 5, Parkir Bertingkat Bukit Aman Kuala Lumpur, Malaysia
Contact no : 03 2276 3535

Pullman Hotel Ramadhan Buffet 2017 (Magical Ramadhan Nights)

Assalamualaikum, harini Feeq nak cerita yang Feeq pergi food review dekat “HOTEL PULLMAN PUTRAJAYA LAKESIDE” kalau tiba bulan ramadhan korang mesti tak tahu nak berbuka dekat mana kan? Okay! Ni tempat korang patut datang.

MAGICAL RAMADHAN NIGHTS @ PULLMAN PUTRAJAYA LAKESIDE
Pullman putrajaya lakeside nie sebelah PICC putarajaya jee, so kalau korang taktau hotel nie kat mana cari PICC, senang cerita guna “waze” lagi senang :’D hahahaha. 
Tempat makan dia betul-betul dekat stunning clock tower courtyard. Tempat dia memang luas, kalau yang datang dengan family tu anak2 tu kene jaga betul-betul takut hilang pulak nanti susah nak cari hahaha. Okay sambung cerita pasal tempat nie.
Okay, tempat nie juadah untuk berbuka sangat banyak pilihan. Feeq sendiri pun sampai taktau nak makan apa banyak sangat pilihan, so korang kena datang sendiri cuba berbuka puasa dekat sini. Makanan dia macam-macam jenis ada memang rambang mata. Kalau korang nak makan makesure ambik sikit-sikit dulu sebab kalau korang ambik banyak terus kenyang pulak hahaha.
First sekali bila feeq sampai tempat nie dah park kereta lepastu masuk lift naik tempat untuk berbuka tu, keluar je lift feeq terus nampak khemah yang penuh dengan durian hahaha. Feeq dah laa suka gila dengan durian, tapi durian feeq makan hujung-hujung laa bak kata orang dessert. 
Juadah berbuka kat hotel nie ada macam-macam jenis ada kambing golek, ikan bakar, sate, dinsum, rojak, ulam-ulaman tapi yang wajib ada mesti laa nasi kan hahahha, yerlah kita kan melayu so sehari nak taknak mesti kena makan nasi jugak.
kat sini jugak korang bukan boleh makan dalam keadaan sunyi macam kita berbuka dekat rumah sebab apa ? haaa, dekat sini ada busker akan menghiburkan korang so time korang makan-makan tu chill lex dulu makan sambil layan busker nyanyi. Makan pun boleh jadi lagi sedap sebab suara vocalist busker tu pun padu jugak maksud feeq sedap laa suara brader tu hahaha. Boekk lah brader 😀
yang mana bawak anak-anak kecik tu korang jagan risau sebab ada badut-badut yang akan buat anak korang happy je berbuka dekat sini. Padahal tak puasa anak-anak yang kecik lagi tu 😀 hahaha. Badut-badut nie semua happy go lucky friendly sangat tak kira laa laki ke perempuan ke anak-anak kecik ke mesti dia layan sempoi jee.
Okayyy dah laa feeq dah taktau nak cakap apa dah, so korang wajib datang untuk berbuka dekat HOTEL PULLMAN PUTRAJAYA LAKESIDE sebab makanan dia semua sedap-sedap, kawasan dia selesa best serious. Dah habis makan tu boleh rilex-rilex duduk dekat tepi kolam ada sofa so boleh laa landing kejap sebelum balik. 
Feeq nak payung kat korang gambar makan-makan yang ada kat sini, tapi feeq tak ambik gambar semua sebab saja nak suruh korang datang try sendiri hehe. 
Byeee selamat berbuka dan menjamu selera.

KFC Twister – KFC Hot & Zesty

KFC Malaysia adds a delicious twist to your day with the all-new signature KFC Twister. The launch was held today at Pavilion Elite and introduced a choice of two distinct flavours, the Hot & Zesty Twister and the Cheezy Twister from only RM6.50 each.
Made fresh in stores, the KFC Twister is packed with crunchy Zinger strips, crisp lettuce, fresh cucumbers and tomatoes, all wrapped in a toasted tortilla. With a choice of special chili-lime sauce in the Hot & Zesty Twister, or creamy jalapeño cheese and mayo in the Cheezy Twister, both KFC Twisters offer a refreshing new twist to your daily fare.
 “Our fans have spoken and the KFC Twister is back by popular demand. This product delivers 100% authentic, signature KFC flavors in a portable format that can be enjoyed on-the-go.” said Angelina Villanueva, Senior General Manager, KFC Marketing.
“Fans will be hard-pressed to choose between the two popular flavours: Hot & Zesty Twister that features spicy and lime hints, and the Cheezy Twister with the unmistakable KFC signature cheese. That’s why we also offer a Double Twister Combo for those who want both Twisters,” she added.
The KFC Twister is available ala carte or in combo meals. The basic Twister Combo offers a choice of either Hot & Zesty Twister or the Cheezy Twister, while the Double Twister Combo offers both Twisters, so you can have it all. All combo meals come with KFC Crispier Fries and a carbonated drink.
Available for a limited time only across KFC restaurants nationwide from 21 February 2017 while stocks last. So Twister it up today! For more information, please visit www.kfc.com.my

McDonalds Singapore Signature Menu

You know it’s McDonald Singapore when I posted up McD photo on my Instagram lol.
My childhood times full with McD memories. Grab a quick brunch earlier, 100% Angus Beef with Classic Cheese. The signature collection by McDonalds Singapore. $10++ per set. Totally worth it.

Classic Cheese with Angus Beef

An aromatic glazed bun with a juicy Angus beef patty, layered with Colby cheese, caramelised grilled onions, chicken bacon, tomato jalapeño relish, and creamy garlic aioli sauce. Delight in this melt-in-your-mouth goodness.
Allergen information: Classic Cheese with Angus Beef contains egg, milk, soybean, wheat and gluten.

Spicy Tortilla with Angus Beef

A little spicy, a little crunchy, and a lot of fun. Layered between a semolina bun is a juicy Angus beef patty with a playful combination of tortilla chips, red onion rings, crisp lettuce, creamy guacamole, and a sassy, spicy sauce.
Allergen information: Spicy Tortilla with Angus Beef contains egg, milk, soybean, wheat and gluten.

Spicy Chicken with Apple Slaw

Add a little zing to your day with this fiery number. A juicy chicken patty sandwiched between red apple slaw, wild rocket, white cheddar cheese, creamy black pepper mayo sauce, and a soft semolina bun.
Allergen information: Spicy Chicken with Apple Slaw contains egg, milk, soybean, wheat and gluten.

Red Velvet McFlurry® with Oreo® Cookies

Velvety vanilla soft serve swirled with yummy Red Velvet and crunchy Oreo® cookies. It’s creamy, crunchy and absolutely delicious.
OREO and OREO device are trademarks of the Mondelēz International group, used with permission.

Potato Wedges with Sour Cream Dip

Delicious golden brown potato wedges perfectly complemented by thick sour cream dip. Savour this simply irresistible treat!
Allergen information: Potato Wedges contain wheat. Sour Cream Flavoured Dip contains egg, milk, soybean and gluten.

KL Seafood Market, Seafood Restaurant in Taman Tasik Perdana KL

Have you ever wonder where should you go to get your seafood feast fix? Well, I would strongly suggest KL Seafood Market. Located in the heart of Kuala Lumpur and stone thrown away from Taman Tasik Perdana, KL Seafood Market totally offer delicious food and not to mention cozy environment.
Psssttt I heard they will have some kind of BBQ soon. Really?!
This is a lovely little place, offering a balanced menu in a quirky setting. Guest can choose their own seafood too. Totally fresh and the chef will pick the seafood from the aquarium right infront of your eyes.
Address: Jalan Tanglin, Taman Tasik Perdana, 50480 KL. Kuala Lumpur, Malaysia
Contact : 03-2276 0066
Rate of the food : 8/10
Rate of the environment : 8/10
Value of money : 9/10

Soon they will have BBQ but you still can eat outside if you prefer open space.
Need some privacy? They do have few VIP and private room to use.
They do have 2 rooms that can be combine and each of the room do have Karaoke set.
For those who are looking to dine here, you may want to choose portion of the food between Small 2-3pax or Medium 4-6pax and Large 8-10pax.

Ketam Indonesia masak Krim Mentega
(Indonesia Crab Baked with Butter Creamy)
Price : From RM79

Let’s straight to the main highlight of the day shall we? Creamy Butter is something that I can’t resist to.  Doesn’t matter crab or chicken or even prawn, creamy butter is always good for everything. So, let’s forget about diet shall we?

Ketam Indonesia masak Masam Pedas
(Indonesia Crab with Hot & Spicy Sauce)
Price : From RM79

For those who prefer something spicy instead of creamy, this is chef recommendation. Cook in hot and spicy sauce but still maintain the crab juice. Personally, it is not that spicy for me.

Sotong masak Telur Masin
(Stir Fried Squid with Salted Egg)
Price : Small RM24 / Medium RM36 / Large RM48

Stir Fried Squid with Salted egg is another my favourite dish. Who doesn’t like salted egg? Seriously?!

Ikan Tilapia Goreng Bersama Sos Belacan
(Deep Fried Tilapia with Belacan Sauce)
Price : From RM59

For the fish, we had 2 choices. One of it is cook with Belacan Sauce. I like the way how they deep friend the Tilapia. I like the crunchy skin of it. Just nice for 2-3 people.

Ikan Bawal Steam bersama Sos Asam
(Steam Pomfret with Assam Sauce)
Price : From RM79

Steam Pomfret with Assam Sauce is totally suit for those who like spicy. It’s really spicy for me. Not really my thing.

Udang Harimau masak Mentega dan Serunding Telur
(Stir Fried Tiger Prawn with Butter & Egg Floss)
Price : From RM45


If you love tiger prawn, why not you get Stir Fried Tiger Prawn with butter and egg floss in your menu. The size of tiger prawn is really huge and not to mention the freshness of the prawn and the juicy part of it is the one that make everything delicious.


Kai Lan 2 Rasa
(‘Kai Lan’ Two Variety)

Price : Small RM20 / Medium RM30 / Large RM40

For vege, I would vote for Kai Lan 2 Rasa.

Nasi Goreng “Chef Signature”
(Chef Singnature Fried Rice)
Price : Small RM40 / Medium RM60 / Large RM80

If you are still hungry, why don’t get yourself a plate of Chef Singnature Fried Rice?
Nasi Goreng Petai Pedas & Udang
(Spicy Petai Fried Rice with Prawn)
Price : Small RM24 / Medium RM36 / Large RM48

If you want something different, you may want try their Nasi Goreng Petai Pedas & Udang. I’m not a fan of Petai but I like the smell of Petai in Nasi Goreng.

Bihun Goreng Lala
(Stir-Fried Glass Noodle with Lala)
Price : Small RM20 / Medium RM30 / Large RM40

If you are looking for something light yet worth it, Bihun Goreng Lala is something that you may want to consider.

Last but not least, do not forget to try out their homemade Sambal.
Thank you for having us 🙂

McDonald’s National Breakfast Day 2016

McDonald’s National Breakfast Day, 24th October, 7am.
1,000 FREE Chicken Muffins per restaurant.


There is also ONE GOLDEN MUFFIN at each restaurant and a lucky customer gets to win a RM200 McDonald’s Gift Certificate.
Come early on 24 Oct and let’s celebrate great mornings together!

Terms & Conditions :

1. Free Chicken Muffin limited to the first 1,000 customers per restaurant and only from 7am – 10am, whichever comes first.

2. Redemption hours vary by restaurant and only valid at restaurants that serve breakfast. Locate a restaurant that serves breakfast here.

3. Only ONE(1) free Chicken Muffin per customer

4. Valid through Drive-Thru™, only one (1) free Chicken Muffin ala carte per car allowed

5. Not valid through McDelivery

6. No purchase required

Starbucks Malaysia – Buy One Free One of Any Frappuccino

What a better way to celebrate your Friday other than with Frappuccino?!
From 5pm – 8pm get Buy One Free One of ANY Frappuccino.

Terms and Conditions:

  1. Applicable on every Friday from 14 to 28 October 2016, 5pm to 8pm
  2. Applicable at all Starbucks stores in Malaysia except Genting, Sunway Lagoon Kiosk and Tapah R&R kiosk.
  3. Complimentary beverage must be of equal or lesser value than the purchased.
  4. Not valid with other discounts or promotions.
Green Tea FTW! #TeamGreenTea

KFC Cheezy Onion Crunch

For the love of cheese, KFC Malaysia is offering a unique Cheezy Onion Crunch sauce to be served with the all-time favorite KFC chicken. The ultimate combination of cheese and onions will exceed your expectations and excite your palate even more.
The new limited time offer promises double the indulgence with KFC’s Hot & Spicy chicken together with the unique and bursting flavors of the creamy cheese and onion sauce for your ultimate pleasure, all from as low as RM12.50!
“This new product is a blend of both cheese and onions, two flavors that go amazingly well together and exude an aromatic appetizing taste. It is so finger lickin’ good that you will lose yourself to the delicious combination of the creamy cheese and onion sauce together with our Hot & Spicy chicken giving it that extra crunch, all at a value-for-money combo deal!” said Angelina Villanueva, Senior General Manager, KFC Marketing.
KFC’s Cheezy Onion Crunch is available in two combo meals which include the 2-piece Hot & Spicy chicken, delicious creamy cheesy onion sauce together with KFC’s signature sides of coleslaw, whipped potato and a regular carbonated drink at a value of just RM12.50. For a bigger eat, the 5-piece combo is also available with the same KFC signature sides for only RM32.50! Customers may also opt for KFC’s Original Recipe Chicken instead of the crunchy Hot & Spicy chicken.
The KFC Cheezy Onion Crunch is available nationwide at all KFC restaurants from 20 September 2016 onwards, while stocks last. For more information, please visit: www.kfc.com.my