Renew Your Business License for RM10 per Year from SSM!

Views

120

488269_4377206109760_626936248_n
For those who have not yet renew their company/business license, this is a good news for you. You can renew your license as low as RM50 for 5 years. Means that ONLY RM10 per year. However, the promotion is only valid from 1st of June 2012 until 31st December 2012; I just renewed Creative Visual Studio license for only RM50 & it only took me 15 minute.

I have a tip for those who plan to register their account this year. Once you’ve registered, I suggest that you immediately renew your license, just in case there wouldn’t be anymore promotions after this.

af 

Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM): http://www.ssm.com.my/
Branch: http://www.ssm.com.my/contact-us

3 Comments to Renew Your Business License for RM10 per Year from SSM!
  • Sapiah Ibrahim on 7 July 2013 at 8:15 am Reply

    untuk mendaftar perniagaan anda di SSM, Kementerian Kewangan dan CIDB saya syorkan pergi laman web ni http://www.daftarsyarikat.biz, diorang tolong buatkan dari a-z , dapat percuma koleksi kertas kerja, senaraibadan pembiayaan dibawah agensi kerajaan untuk dihubungi dan contoh template profail syarikat(senang kita tinggal nak key in maklumat je kat dalam profail tu) . kalau pergi sendiri pun boleh cuma tinggal renyah je la nak beratur pastu nama tak lulus kena pergi balik dah satu kerja plak, duit minyak lagi…yang ni saya just melalui facebook je dgn admin dia untuk berinteraksi secara on9…lesen saya sehari je diorang siapkan. Lepas tu kendian2 kalau ada apa2 yang u all tak faham pasal perniagaan dan ingin bertanyakan maklumat lanjut ada live support
    di yahoo messenger, skype, facebook dan gmail.

  • Yong on 19 December 2013 at 11:09 am Reply

    Saya nak Tanya kalau business license belum expired boleh saya daftar program ini? Business license saya lag I satu tahun baru expired. Terima kashi

  • Feeq on 19 December 2013 at 11:58 pm Reply

    Yong, promosi ni cuma sampai last year 2012.

Leave a Reply

CommentLuv badge